Muzikál Děti ráje měl premiéru, Bartošová nepřišla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muzikál Děti ráje měl premiéru, Bartošová nepřišla

Fotografie
Fotografie (internal)

Tolik očekávaná premiéra muzikálu Děti ráje konečně proběhla. Bohužel ale bez Ivety Bartošové, která se na premiéru vůbec nedostavila. I když slibovala, že Míšu Noskovou povzbudí alespoň v hledišti, přišel jen její manžel Jiří Pomeje s kyticí a zase rychle odešel.

Roli dospělé Evy si na premiéře zahrála Míša Nosková. „Mám velkou radost, protože jsem premiéru ještě nikdy nehrála,“ netajila své nadšení Nosková jen těsně před představením. Do divadla je totiž producenti nahnali už ve dvanáct hodin v poledne, aby ještě dopilovali několik drobností. „Zkoušela se už jen děkovačka,“ řekla Nedělnímu Aha! Kristýna Horáčková, tisková manažerka muzikálu. Už před samotnou sobotní premiérou se na dva floutky – Sagvana Tofiho a jeho parťáka Lukáše Vaculíka – přišlo podívat na veřejné generálky na čtyři tisíce lidí a z jejich výkonu byli doslova nadšeni. Však si taky Tofi ušil hlavní roli v muzikálu přímo sobě na tělo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.