Iveta Bartošová odpískala Děti ráje. Nevystoupí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová odpískala Děti ráje. Nevystoupí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Iveta Bartošová (43) propásla zřejmě svou poslední šanci. Producenti chystaného muzikálu Děti ráje, kam byla Iveta angažovaná jako hlavní hvězda, potvrdili, že Iveta na zítřejší premiéře nevystoupí!

Pro Bartošovou, která ještě včera zkoušela producenty přesvědčit, aby jí premiéru svěřili, se tak jedná o velmi hořkou pilulku a možná i definitivní konec kariéry. Chléb se lámal včera dopoledne, kdy měla zpěvačka předvést své kvality. Výsledek – Iveta nevystoupí.

„Slavnostní premiéru odehraje Míša Nosková, Iveta vzhledem k nemoci, kterou prodělala, není připravená,“ zní oficiální vyjádření Kristýny Horáčkové, PR manažerky muzikálu. „Sama jsem se rozhodla, že premiéru hrát nechci. Producenti s tím souhlasí, a to se mi ulevilo. Měsíc jsem marodila a ostatní zkoušeli. Necítím se stoprocentně připravena, a proto ještě před diváky předstoupit nechci,“ řekla k tomu serveru blesk.cz i sama Iveta. Zlí jazykové ale mají na věc jiný názor. „Šlo jen o tři písně, ve druhé půlce muzikálu, vůbec to na Ivetě nestojí, to se mohla klidně naučit,“ tvrdí ti, kteří s Ivetou stojí na jednom pódiu.

Stejné zkušenosti se zpěvačkou má i majitel divadel Broadway a Hybernia Ondřej Lichtenberg, kterému Iveta utekla pár dní před premiérou Mony Lisy. „Samozřejmě jsem věděl, že to nevyjde, tušil jsem to dlouho dopředu. My jsme bohužel v Moně Lise nebrali Ivetu jen jako reklamní tah, byla to naše první alternace, takže to byl problém. Každopádně jí přeju, ať se dá konečně do pořádku a producentům taky hodně úspěchů,“ řekl Lichtenberg, který už moc dobře zná manýry Bartošové.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.