Agáta Hanychová: Spletla si poker s Oktoberfestem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta Hanychová: Spletla si poker s Oktoberfestem!

Agáta by mohla karty vyměnit za tupláky.
Agáta by mohla karty vyměnit za tupláky.

Průšvihářka Agáta Hanychová (24) opět nezklamala. Poprsí vystavila i na pokerovém stole! Jenže než jako sexbomba vypadala spíš jako hosteska z Oktoberfestu.

Modelka, které se přezdívá česká Paris Hilton se rozhodla, že se stane tváří hazardního turnaje. A tak si šla vyzkoušet poker ještě než setkání nejlepších pokerových hráčů vypukne. Protože o sobě moc dobře ví, že není silná ve strategii ani v karetní hře, rozhodla se vyjít do boje proti spoluhráčům průsvitným tričkem s obrovským výstřihem.

S důrazem na odhalení co nejvíce z jejího těla ale nezvolila Agáta nejlepší střih trička, a tak model odhalil nejen pár kilogramů, které modelka nejspíš přibrala, ale spolu s puntíkovaným vzorem, růžovými tvářemi a lokny ve vlasech vzbuzovala dojem typické hostesky-selky z proslulého pivního svátku západních sousedů Oktoberfest.

I když je jasné, že oči soupeřů spíš než na svých kartách spočinuly na Agátiných ňadrech, všichni ví, že aby vyhrála mistrovský turnaj v karetní hře, musela by přijít nahá. Ale kdo ví, třeba se opravdu v rouše Evině objeví, Agáta totiž odvahu a odhodlání být nejlepší jistě nepostrádá.

Kliknutím zvětšete

Foto ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.