Robbie Williams: Podrazil parťáka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Robbie Williams: Podrazil parťáka

Robbie Williams
Robbie Williams (ČTK, ara)

Zpěvák chlapecké hudební skupiny Take That Mark Owen (37) si v neděli vzal dlouholetou přítelkyni, britskou herečku Emmu Ferguson (33). Svatba, která se konala na skotském hradě Cawdor nedaleko města Inverness, byla spíše komorní – novomanželé si řekli »ano« před zraky rodiny a blízkých přátel – celkem asi padesáti lidí. Nejdůležitější očekávaný host – zpěvák Robbie Williams (35) – nepřišel.

Elegantní ženich Mark Owen (vpravo) v doprovodu kamarádů z kapely, na snímku dále zleva: Jason Orange, Howard Donald, Gary Barlow.

Emma měla na sobě sněhobílé krajkové šaty, v ruce držela kytici bílých květin a doprovázely ji dvě družičky. Markovi dělali kromě krásné nevěsty společnost kamarádi z kapely Take That Gary Barlow (38), Jason Orange (39) a Howard Donald (41). Chyběl Robbie Williams, který v kapele Take That odstartoval svoji hvězdnou kariéru. Na své parťáky už dnes kašle, a tak Marka Owena s klidem podrazil – před svatbou upřednostnil propagaci svého nového alba v německé show.

Emma a Mark se zasnoubili v roce 2006 a mají spolu dvě děti – syna Elwooda Jacka (3) a dceru Willow Rose (1).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.