Konec Vékávéček: Přišla i zrádkyně Morávková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konec Vékávéček: Přišla i zrádkyně Morávková!

Danu Morávkovou přivítali bývalí spolupracovníci se srdcem na dlani, i když je před časem zradila.
Danu Morávkovou přivítali bývalí spolupracovníci se srdcem na dlani, i když je před časem zradila.

Nejdelší seriál televize Prima Vékávéčka, kterým předcházela Rodinná pouta, se blíží do svého konce. A na rozlučkové párty se objevila i Dana Morávková, která ze seriálu neodešla zrovna v dobrém.

..

Někdejší představitelka mrchy Andrey Dana Morávková se překvapivě objevila na rozlučkovém večírku Rodinných pout, respektive Vékávéček. A to seriál zradila. Jakožto jedna ze stěžejních postav seriálu si domluvila roli za větší honorář na konkurenční Nově v Ordinaci v růžové zahradě a její mateřský seriál na Primě se to tak dozvěděl až z tisku, jaké má Morávková plány se svou rolí.

Na večírku seriálu, jenž jí přinesl slávu i zázemí se ale přesto objevila. „Dana Morávková byla pro seriál jednou z nejvýraznějších a nejvýznamnějších postav, bylo by nedůstojné ji nepozvat na rozloučení ať už se stalo cokoliv,“ prohlásila Jana Kocová, tisková mluvčí televize Prima. A i bez ohledu na to, jak se ke svým kolegům zachovala, všichni se k ní chovali na večírku v baru Lokál chovali mile. „Takhle se to, Andreo, dělá,“ jakoby ji všichni chtěli vzkázat.

Morávková ovšem přijala laskavost kolegů s nataženými pažemi. „Já jsem v rodinných poutech potažmo ve VKV hrála pět let, takže si myslím, že na to budu celý život vzpomínat a to zcela jistě z láskou. I na své kolegy,“ řekla Ahaonline.cz.

Bývalá představitelka Andrey Dana Morávková přišla i s manželem Petrem Maláskem.

Foto: David Kundrát, Marek Pátek

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.