Libor Bouček: Bankrot kvůli dovolené za 300 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Libor Bouček: Bankrot kvůli dovolené za 300 tisíc!

Libor Bouček si užije luxusní dovolenou.
Libor Bouček si užije luxusní dovolenou.

Moderátorovi Liboru Boučkovi bude co nevidět třicet let a hodlá je oslavit netradičním výletem za pěkný balík! Zbankrotuje?!

Zatímco všichni kvůli zuřící finanční krizi šetří a růžově na tom není ani takový Leoš Mareš, Libor Bouček si rozhodl pořádně vyhodit z kopýtka. Konec letošního roku hodlá strávit nikoliv prací, ale lenošením v luxusním hotelu na Cookových ostrovech. Jenže za to zaplatí pěkný balík. Bude na to vůbec mít?

„Prodávám teď auto,“ prozradil moderátor v ranním vysílání Evropy 2. „Bude mi třicet a já jsem se rozhodl si nadělit dárek touto dovolenou,“ vysvětlil Bouček. „Je to totiž místo, na které vím, že už se znovu nikdy v životě nepodívám,“ dodal.

A kolega Mareš na něj hned prásknul proč. „No jistě, za každý rok svého života si na tu dovolenou dal 10 tisíc korun a to v tom není ještě jídlo a kapesné, že?“ zašveholil. Základní matematikou se tak každý dopočítal, že luxusní dovolená přijde třicátníka Boučka na 300 tisíc korun. „Víc peněz už nemám,“ přiznal Bouček ve vysílání rezignovaně. Dovolená mu tak možná způsobí i osobní bankrot.

Foto: Dalibor Puchta

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.