Slováci se bouří: Vyhoďte Mareše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slováci se bouří: Vyhoďte Mareše!

Fotografie
Fotografie (internal)

Diskuse o Česko Slovenské SuperStar jsou plné jasného vzkazu od slovenských diváků: Leoš Mareš (33) musí ven! Fanouškům soutěže totiž vadí, že Mareš shazuje výkon na Slovensku zbožňované moderátorky Adely Banášové (29).

„Se svými vtipy ať zaleze do díry a už nevylézá! To Adela bere soutěž seriózněji… Měl by si uvědomit, že tu relaci nemoderuje sám… Češi jsou na tom zle, když Mareš je nejlepší moderátor, kterého mají… Mareše by měli vyhodit. Některé soutěžící se snažil znevýhodňovat otázkami a provokoval se slovenskou zástavou… Nemohu mu zapomenout, jak špatně vyhlášeným telefonním číslem poškodil Deborah Kahlovou, která pak vypadla…“ to jsou jen některé z reakcí slovenských diskutujících. Na druhou stranu se ozývají i hlasy na jeho podporu, ty křiklavější však jasně převažují. I tak ale našel Leoš nové pole působnosti a po soutěži dostane na Slovensku určitě řadu zakázek na moderování!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.