Leoš Mareš - Porval se na večírku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Leoš Mareš - Porval se na večírku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátor Leoš Mareš (33) se popral na nedělním večírku pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, kterou moderuje! Zezadu totiž zkopal jednoho z přítomných fotoreportérů, s nímž má osobní neshody!

„Stalo se to tak, že jsem šel fotit soutěžící na balkonek a pan Mareš se mi postavil do cesty. Tak jsem ho požádal, aby mě pustil. On ale začal skákat z jedné strany na druhou. Podle toho, kam jsem šel já. To mě ale nebavilo, protože jsem tam nebyl kvůli němu, ale své práci, tak jsem se otočil a chtěl odejít. Vtom jsem ale dostal ránu zezadu, nejspíš kolenem. On v tom pokračoval i na schodech. Kdyby tam nebylo zábradlí, šel bych do kolen. Kopance doprovázel úsměvem a slovy: Jé, promiň. Já jsem si tě nevšiml,“ popsal incident napadený fotoreportér, kterého se Mareš snažil z večírku vyhodit. „Vyprovoďte i tyto pány. Jsme rádi, že jste za námi přišli, ale už byste měli jít,“ křičel moderátor na televizní bodyguardy. „Nikoho jsem nenapadl, jen jsem požádal organizátora, aby ony redaktory vyvedl. Nepřál jsem si s nimi být na jednom večírku,“ popírá situaci Mareš.

Přestože fotografovat se v tlačenici nedalo, jeho kopance do fotografa viděla i řada očitých svědků a dalších novinářů. „Mareš téměř hned na začátku oslavy měl incident s českým fotografem, kterého fyzicky napadl. Nejdřív ho moderátor kopl, potom do něj na schodech začal strkat,“ píše Alena Kvasnicová ze slovenského portálu topky.sk.

Záležitost na místě řešil i koordinátor SuperStar Adam Kotalík. „Za SuperStar nemáme s těmito reportéry žádný problém. Pokud pan Mareš má, tak je to jeho osobní záležitost a neměl by ji řešit na půdě večírku Česko Slovenské SuperStar a rozhodně není v jeho kompetencích někoho vyhazovat,“ sdělil deníku Aha! Kotalík.

A proč Marešovi bouchly nervy? Vyčítal reportérům článek, že se během přenosů často dotýká své moderátorské kolegyně Adely Banášové (29). Je ale zřejmé, že se ze svých chyb ponaučil, protože během nedělního přenosu se Adely již tolik nedotýkal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.