Uvolněte se, prosím - Kraus válčí kvůli Vondráčkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Uvolněte se, prosím - Kraus válčí kvůli Vondráčkové!

Jan Kraus
Jan Kraus (Aha! - Dalibor Puchta, David Kundrát)

Moderátor pořadu Uvolněte se, prosím Jan Kraus (56) má průšvih kvůli Heleně Vondráčkové (62)! Podle Rady České televize (ČT) totiž zpěvačce ve své populární show věnoval příliš mnoho prostoru a byl neobjektivní. Rada veřejnoprávní televize tak pokračuje ve své »svaté válce« proti svéráznému Krausovi.

Moderátor pořadu Uvolněte se, prosím Jan Kraus (56) má průšvih kvůli Heleně Vondráčkové (62)! Podle Rady České televize (ČT) totiž zpěvačce ve své populární show věnoval příliš mnoho prostoru a byl neobjektivní. Rada veřejnoprávní televize tak pokračuje ve své »svaté válce« proti svéráznému Krausovi, kterého kritizuje při každé vhodné příležitosti. Břitký Kraus má na věc vlastní názor: „V Radě ČT jsou pitomci, kteří tam nemají co dělat, vypadají jako absolventi plzeňské univerzity a mě to popuzuje,“ říká.

„Když má pocit, že jsou v České televizi všichni lidé pitomci, proč tam je? Ať odejde do jiné televize,“ pustila se na posledním zasedání Rady do Krause radní Dana Makrlíková. Pochybuje ale prý, že ho někde i s jeho synem, který v pořadu zajišťuje hudbu, přijmou s otevřenou náručí. „Asi ho pálí dobré bydlo,“ dodala Makrlíková. „Nestál by pořad za proměnu, začíná být nudný, nepřežívá se?“ přemýšlel zase radní Jan Prokeš, čímž dává jasně najevo, jak je celé Radě pořad trnem v oku.

Mediální expert to však nevidí tak černě. „Je to víc než cokoliv jiného zábavní pořad, a neplatí pro něj tak přísná kritéria. Vyváženost se má týkat zpravodajství a publicistiky,“ řekl Lidovým novinám Jan Jirák. Proviněná se necítí ani sama Vondráčková. „Zajímalo ho, co mám na srdci, a tak mě vyslechl. Prostor si neurčují hosté, ale moderátor,“ myslí si zpěvačka, podle které by mělo být v kompetencích moderátora řídit si svůj pořad. Jinak by šlo o narušení demokratických principů. Do dnešního vydání pořadu Kraus pozval nespokojeného radního Pavlatu, ten však přijít odmítl.

Kliknutím zvětšete
Co Jan Kraus řekl o Radě ČT:
  • Že jsou to vyhladovělí čmeláci, kteří si nejsou schopni sehnat žrádlo.
  • O člence Rady a bývalé atletce Heleně Fibingerové, že má »v hlavě bradla«.
  • Takhle negramotný lidi by v Radě Český televize neměli být!
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.