Renč dal snoubence kopačky! Prosím, neplakej... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Renč dal snoubence kopačky! Prosím, neplakej...

Jerry se ještě v restauraci držela a nerozplakala se. To ji totálně vysílilo.
Jerry se ještě v restauraci držela a nerozplakala se. To ji totálně vysílilo. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

05:00 – Potoky slz, neustávající nářek a pláč! Tak vypadala čtvrteční večeře režiséra Filipa Renče (44) a jeho snoubenky Jarmily Tabáčkové (25) alias »Jerry«. Renč dal totiž své dnes už bývalé lásce nemilosrdně kopačky – přímo před objektivy fotografů deníku Aha!

Potoky slz, neustávající nářek a pláč! Tak vypadala čtvrteční večeře režiséra Filipa Renče (44) a jeho snoubenky Jarmily Tabáčkové (25) alias »Jerry«. Renč dal totiž své dnes už bývalé lásce nemilosrdně kopačky – přímo před objektivy fotografů deníku Aha!

Důvod rozchodu? Moderátorka Odpoledních novin na Nově Kristina Kloubková (32)! Ta se v současnosti rozvádí s muzikálovým hercem Alanem Bastienem (38) a v souboji o Renčovo srdce tak definitivně zvítězila. „Cože, oni se rozešli?“ mlžila včera Kloubková, která o rozchodu samozřejmě věděla, protože během večeře si s milencem telefonovala. On zatím držel v náručí svou bývalou, která mu plakala na rameni. A co Jerry, která včera v centru Prahy rozchod s Renčem hořce oplakala? „Nechci to komentovat,“ řekla včera deníku Aha! už klidným a vyrovnaným hlasem. Smířená, že místo v Renčově srdci i v jeho bytě, před nímž se drama odehrálo, už obsadila její sokyně Kloubková...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.