Homosexuální přítel George Michaela: Dal mu kopačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Homosexuální přítel George Michaela: Dal mu kopačky!

Vztah Georga Michaela (vpravo) a Kennyho Gosse je už minolostí.
Vztah Georga Michaela (vpravo) a Kennyho Gosse je už minolostí.  (ara )

14:20 – Tutlali to několik měsíců, ale je to venku. Britského zpěváka George Michaela (46) po třinácti letech opustil jeho dlouholetý partner Kenny Goss. Ten se s Michaelem trápil celých 13 let.

14:20 – Tutlali to několik měsíců, ale je to venku. Britského zpěváka George Michaela (46) opustil jeho dlouholetý partner Kenny Goss. Ten se s Michaelem trápil celých 13 let.

Pánové se spolu prý rozešli už na konci loňského roku, tedy v době, kdy George Michael byl znovu zatčen na veřejných záchodcích.

Už se mu to stalo v roce 1998, kdy na toaletě v americkém Los Angeles sváděl policistu. Ale při jeho poslední »záchodové eskapádě« mu strážci zákona nasadili pouta za držení drog – kokainu a cracku. A to už přítel Kenny Goss nevydržel a populárního zpěváka opustil.

„I když George pořád dokola opakoval, že má s partnerem otevřený vztah, Kenny to prostě viděl jinak. On se nikdy nesmířil s tím, že jeho láska si hledá jiné muže na sex,“ cituje The Mirror zdroj.

Podle přátel a rodiny Michaela se jejich rozchod držel pod pokličkou, aby se zpěvák nezhroutil z toho, jak se do něj opřou média.

Takže se teď zhroutíš, Georgi Michaeli?...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.