Šokovaná zpěvačka Dara Rolins - Podvod za 70 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šokovaná zpěvačka Dara Rolins - Podvod za 70 000 Kč!

Dara Rolins v absolutním šoku: Kdosi obchoduje s jejím jménem a vybírá za to desetitisíce korun.Foto
Dara Rolins v absolutním šoku: Kdosi obchoduje s jejím jménem a vybírá za to desetitisíce korun.Foto  (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (35) byla zneužita podvodníkem! Ten sliboval její účast na jedné novojičínské diskotéce, a dokonce na zpěvaččino vystoupení vybral nemalou zálohu. Jenže Dara o ničem neví! Kdo takhle podvodně vylákal sedmdesát tisíc za neuskutečněné vystoupení Dary a dalších umělců? Přítel moderátora prestižní soutěže krásy Miss ČR Miroslava Šimůnka (31)! A prý s jeho vědomím!

Porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (35) byla zneužita podvodníkem! Ten sliboval její účast na jedné novojičínské diskotéce, a dokonce na zpěvaččino vystoupení vybral nemalou zálohu. Jenže Dara o ničem neví! Kdo takhle podvodně vylákal sedmdesát tisíc za neuskutečněné vystoupení Dary a dalších umělců? Přítel moderátora prestižní soutěže krásy Miss ČR Miroslava Šimůnka (31)! A prý s jeho vědomím!

„Miroslav Šimůnek tvrdil, že má kontakty, a nabídl mi, že hvězdy do mého klubu sežene levněji. Pak mě odkázal na svého spolupracovníka Petra Zahradníčka s tím, že ten to zařídí za něj. Vybral si ode mě zálohy na vystoupení. A až čirou náhodou jsem se od managementu zpěváků dozvěděl, že to byla lež. Nevím, jestli je do toho zapletený přímo pan Šimůnek, ale od počátku věděl, že to má Zahradníček na starosti,“ sdělil nám rozezlený majitel novojičínského MH Diska Petr Podhajský.

Že se děje cosi podivného, v čem nevědomky figuruje i Dařino jméno, potvrzují i spolupracovníci zpěvačky. „Volali mi z té diskotéky, že se na Daru moc těší. Ani já, ani ona jsme ale o ničem nevěděly. Jsem z toho konsternovaná,“ diví se manažerka Dary Rolins Eva Skallová s tím, že Dara samozřejmě na diskotéce nevystoupí, protože je vázána jinde.

Podvedený majitel klubu, který neměl důvod pochybovat o Šimůnkových kontaktech, však Dařino jméno, které je v současnosti díky soutěži Česko Slovenská SuperStar velkým tahákem, nechal vytisknout na plakáty. Tím se mu škoda ještě o pár tisíc navýšila.

Šimůnek, který coby herec zazářil v pohádce Z pekla štěstí 1 a 2, vlastní vinu popírá. Vše svádí na kolegu a tvrdí, že je to hrozný omyl. „Jsem v šoku. Toho kluka znám rok a věřil jsem mu. Udělal už pár podivností, ale přičítal jsem je nezkušenosti. Sám s tím samozřejmě nemám nic společného a budu se to snažit řešit,“ řekl nám do telefonu šokovaný herec, který má již brzy moderovat prestižní soutěž krásy Miss ČR. Stín na vlastním jménu je to poslední, co si teď může dovolit...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.