Sexy rvačka v přímém přenosu - Madonna a Lady GaGa si vjely do vlasů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy rvačka v přímém přenosu - Madonna a Lady GaGa si vjely do vlasů

 (Bild)

05:00 – Televizní diváci si v sobotu večer ve Spojených státech přišli na své. Do živé talkshow stanice NBC přišla královna popu Madonna (51) a nedávno vyšlá hvězdička, která si říká Lady GaGa (23). Místo veselého povídání se ale hned po příchodu popraly.

Televizní diváci si v sobotu večer ve Spojených státech přišli na své. Do živé talkshow stanice NBC přišla královna popu Madonna (51) a nedávno vyšlá hvězdička, která si říká Lady GaGa (23). Místo veselého povídání se ale hned po příchodu popraly.

V černé kůži a vysokých černých botách vypadaly obě dámy jako dominy. A také se tak chovaly. Vzduchem létaly pěsti, došlo i na zápasnické chvaty. Madonna zaútočila první a začala mladší kolegyni tahat za vlasy. Lady GaGa ji odstrčila, ale Madonna se nedala a chytila konkurentku pod krkem. Chvíli ji škrtila, pak se obě na výzvu moderátora Kenana Thompsona posadily. Thompson si pro jistotu sedl mezi ně, ale holky si nedaly pokoj a pošťuchování pokračovalo. Nakonec se Lady GaGa ještě jednou pokusila vrhnout na Madonnu a pak se konečně usmířily. Byla to samozřejmě jen show po americku – to aby si diváci užili víc než jen povídání a zpěv.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.