Tajné info ze zákulisí! Mareš uspořádal první večírek! Alkohol byl i pro děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajné info ze zákulisí! Mareš uspořádal první večírek! Alkohol byl i pro děti!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Moderátor Česko Slovenské SuperStar Leoš Mareš (33) kazí mládež! Pro všech 24 semifinalistů uspořádal totiž večer ve svém prezidentském apartmá v hotelu v centru Bratislavy večírek.

Moderátor Česko Slovenské SuperStar Leoš Mareš (33) kazí mládež! Pro všech 24 semifinalistů uspořádal totiž večer ve svém prezidentském apartmá v hotelu v centru Bratislavy večírek. Záminka: aby se všichni společně dívali na poslední záznam Dlouhé cesty z výstaviště v Brně. Jenže se vše zvrhlo ve velkou pitku!

Po skončení vysílání se totiž všichni přesunuli do luxusního baru, kde se zpočátku nevinná zábava změnila v divoký mejdan. A nechyběl ani alkohol! Co se v baru dělo? Před desátou večer se skupinka zpěváků a oba moderátoři – Leoš Mareš a Adela Banášová – odebrali z hotelu do nedalekého baru. A všichni si to náramně užívali. Podnik totiž opustili až v brzkých ranních hodinách. Jak se zdá, ze soutěžících se vyklubali opravdoví pařmeni, kteří si již začali plnými doušky užívat své rychle nabyté slávy. Jen ať si bujarého života pěkně užijí, jejich předchůdci by jim mohli vyprávět, jaký má »superstáří« sláva jepičí život...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.