Tajný mejdan Svobodové - Na Vendulu vyrukovala policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajný mejdan Svobodové - Na Vendulu vyrukovala policie!

Vendula Svobodová musela konejšit policii dvakrát za sebou!
Vendula Svobodová musela konejšit policii dvakrát za sebou! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

05:00 – Posvatební mejdan Venduly Auš Svobodové (37) a jejího manžela Patrika (32) se neobešel bez zásahu policie! Noční hlídka do pražského botelu Admirál přijela dokonce dvakrát!

Posvatební mejdan Venduly Auš Svobodové (37) a jejího manžela Patrika (32) se neobešel bez zásahu policie! Noční hlídka do pražského botelu Admirál přijela dokonce dvakrát!

Poprvé o půlnoci, když začal zpívat Michal David. Strážníci vyžadovali okamžité ztlumení hudby, jinak prý párty ukončí! „Bylo nahlášeno rušení nočního klidu,“ okomentovali svůj noční výjezd policisté. Vendula však jejich slova moc vážně nebrala, protože na parníku se pokračovalo v divokém řádění. O hodinu později jim tak musela vysvětlovat, proč neuposlechla příkazů. „Ještě poslední písničku a končíme,“ prosila Vendula, která nakonec strážníky obměkčila.

Součástí večírku pro sto padesát hostů byla i dražba střevíčků Svobodové. Luxusní boty si prý pořídila za dvanáct set euro, vydražená částka ale byla mnohonásobně vyšší. Vendula za ně vyinkasovala tří tisíce euro! Boty předala novému majiteli a po palubě lodi pobíhala bosá. Nechyběl ani první tanec novomanželů, kteří večírek spojili s devátými narozeninami Kapky Naděje. Mezi hosty se objevil premiér Jan Fischer, ten se však více věnoval práci než zábavě. S telefonem u ucha strávil většinu večera...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

1.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.