Brooke Shields: láká do galerie pedofily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brooke Shields: láká do galerie pedofily!

Brooke Shields dnes.
Brooke Shields dnes.

12:30 – Britská galerie Tate Modern se rozhodla do své nové expozice zahrnout i fotku polonahé desetileté Brooke Shields (44). Jenže to vyvolalo vlnu nevole – prý to přiláká jen pedofily!

Přední umělečtí odborníci a britská kritika se shodli na tom, že obscénní portréty Brooke Shields, které herečku ukazují jako desetiletou, s makeupem a naolejovanou, jsou naprosto nepřípustné a pobuřující. Podle nich to přiláká do galerie jen pedofily a navíc vzkazují všem rodičům, že by se měli rozhodnout, zda mají vůbec návštěvu v galerii dopřát svým dětem.

A není to jediný důvod, proč vzbudila výstava s názvem Pop Life: Art In A Material World poprask a odmítnutí. Jejím základem jsou především sexuální symboly a díla přímo na lidskou sexualitu zaměřená. Jak dlouho vydrží výstava otevřená lze odhadnout jen těžko. Vedení Tate Modern si sype popel na hlavu a už v tuto chvíli se radí s právníky.

Takhle Brooke Shields excelovala polonahá ve filmu Modrá laguna. Portréty, které ale visí v Tate Modern jsou natolik pobuřujícíc, že se nesmí ani publikovat.


Foto: ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.