Marta Jandová: Vystrčila na fanoušky zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marta Jandová: Vystrčila na fanoušky zadek!

Marta Jandová neváhala a oblažila své fanoušky svéráznou pózou.
Marta Jandová neváhala a oblažila své fanoušky svéráznou pózou. (topky.sk)

5:00 – Nejdřív se v Česku proslavila jako dcera rockera Petra Jandy (67) a pak usedla do poroty Česko Slovenské SuperStar, kde perlí převážně vulgárními výstupy na účet soutěžících. A teď zpěvačka Marta Jandová (35) zaujala opět! Na internetu se totiž objevila fotografie, kterou se Marta příliš nechlubí!

Do objektivu totiž na fanoušky vystrčila holý zadek! „Je to fotografie z roku 2003. Už jsem to viděla v Německu. Někdo to tam dal na internet. Je to z jednoho vtipného klipu k turné,“ vzpomíná Marta na své divoké období, které prožila s německou kapelou Die Happy. „Svlékla jsem se jen na chvíli a někdo to stopnul v okamžiku, kde je moje pozadí. Žíly si kvůli tomu trhat nebudu,“ okomentovala Jandová snímek pro slovenský web topky.sk. „Je to jen zadek. Jiné známé osobnosti se nechávají fotit úplně nahé a ukazují bradavky. Já jsem si stáhla jen kalhoty,“ dodává Jandová s tím, že nahá se zatím nafotit neplánuje. „Myslím, že dokážu jiné věci, než se ukazovat. Možná jednou... Teď se mi do toho nechce,“ směje se zpěvačka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.