Vratislav Hauser ze SuperStar: Pro slávu si vymyslí cokoliv | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vratislav Hauser ze SuperStar: Pro slávu si vymyslí cokoliv

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Být středem pozornosti za každou cenu. To je motto Vratislava Hausera z Novojičínska. V soutěži Česko Slovenská SuperStar (dnes Nova 20:00) vystupoval pod jménem Petr Štverák. Kdyby Nova podvod neodhalila a Hausera nevyškrtla, »dotáhl« by to díky svému pěveckému umění nejspíš až na generála Hvězdné pěchoty.

Být středem pozornosti za každou cenu. To je motto Vratislava Hausera z Novojičínska. V soutěži Česko Slovenská SuperStar (dnes Nova 20:00) vystupoval pod jménem Petr Štverák. Kdyby Nova podvod neodhalila a Hausera nevyškrtla, »dotáhl« by to díky svému pěveckému umění nejspíš až na generála Hvězdné pěchoty.

Vratislav Hauser trpí vážnými emočními problémy. Výstup v SuperStar nebyl ani zdaleka jeho první snahou proniknout do médií a stát se slavným. Student školy Informatiky a spojů v Brně před časem kontaktoval média s tím, že měl sex s Ewou Farnou. V únoru 2008 zase tvrdil, že se osobně zná s Barborou Škrlovou a byl spolu s ní zneužíván sítí bohatých pedofilů. „Je to exhibicionista, který má potřebu byt středem pozornosti,“ tvrdí Vratislavův kamarád.

Vratislav rád píše pod smyšlenými jmény informace sám o sobě do různých médií. Na inzertním webovém portálu hledá práci jako herec a říká, že »spolupracuje s katedrou FAMU na nezávislých snímcích«. Kdyby to nevyšlo, je Vratislav ochoten přijmout i práci přidavače na stavbě. V sekci seznámení Vratislav Hauser hledá holku, »která by odpanila modrookého blonďáka«, ale také píše, že se chce angažovat v gay pornu a pro vyřízení víza do USA »udělá cokoliv«.

„To víte, že se nám nelíbí, co dělá. Už jsme mu pohrozili, že jestli nepřestane, tak mu nebudeme platit školu,“ říká Vratislavův otec Jiří Hauser. Sám připouští, že má jeho syn problémy.

Co už si taky vymyslel:
  • „Spal jsem s Ewou Farnou!“
  • „Zneuživali mě společně s Barborou Škrlovou.“
  • „Jsem herec a spolupracuji s FAMU!“

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.