Vendula Svobodová a miliony syna Kubíka: Vrazila je do baráku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vendula Svobodová a miliony syna Kubíka: Vrazila je do baráku!

Tady je Jakubovo. Malý milionář si před svým domem hraje se svou chůvou.
Tady je Jakubovo. Malý milionář si před svým domem hraje se svou chůvou. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

05:00 – Přestože je Vendula Auš Svobodová (37) podle vlastního tvrzení jednou z nejpřísněji střežených osob, co se týká nakládání s penězi po jejím manželovi Karlu Svobodovi (†68), které spravuje pro syna Jakuba (4), podle všeho už z Kubíkova dědictví pár milionů uteklo! Kam? Do Vendulina domu!

Přestože je Vendula Auš Svobodová (37) podle vlastního tvrzení jednou z nejpřísněji střežených osob, co se týká nakládání s penězi po jejím manželovi Karlu Svobodovi (†68), které spravuje pro syna Jakuba (4), podle všeho už z Kubíkova dědictví pár milionů uteklo! Kam? Do Vendulina domu!

Podle katastru nemovitostí, do něhož deník Aha! nahlédl a jehož výpis má k dispozici, je Vendulina vila v Říčanech u Prahy napsána na malého Jakuba! Čtyřletý pan domácí, zřejmě nejmladší milionář v Česku, se do ní i s maminkou nastěhoval na podzim roku 2007 poté, co odešli z dočasného panelákového azylu u Venduliny kamarádky Simony. V rodných Jevanech se totiž tehdy zabydlel Svobodův druhý syn Petr se svou rodinou.

Podle tehdejších odhadů stál dům mezi pěti až sedmi miliony a Vendula tvrdila, že si na něj půjčila od maminky. „Po vyřešení dědictví po Svobodovi do něj investovala část Kubíkova podílu, a tudíž je dům napsaný na něj,“ vysvětlil deníku Aha! zdroj z okolí Auš Svobodové. Nikdo prý nic nenamítal, je to totiž investice do Jakubovy budoucnosti. Vendula je tak v synově domě papírově hostem. Až bude plnoletý a sám se svou rodinou, mámu klidně může poslat pryč.

V současnosti se vila chystá na rozsáhlou rekonstrukci a Vendula se svým novým manželem Patrikem Aušem (31) si pořídila další nový dům. Taky tvarem krychli a také nedaleko Říčan. Po rekonstrukci Kubíkova domu menší dům chtějí pronajímat a bydlet v tom Kubově.

Výše dědictví po Karlu Svobodovi nebyla médiím nikdy přesně oznámena, odhaduje se ale na stovky milionů. Rozdělili si je mezi sebou čtyři dědicové – synové Jakub a Petr, dcera Jana a manželka Vendula.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

24.9.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.