Vendula Auš Svobodová 6 dnů po svatbě: Celá v černém a zničené auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Auš Svobodová 6 dnů po svatbě: Celá v černém a zničené auto!

Vendula včera nevypadala jako šťastná novomanželka.
Vendula včera nevypadala jako šťastná novomanželka. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

05:00 – Střepy po svatbě sice znamenají štěstí, otázkou však je, jestli to platí i u střepů z rozbitého zpětného zrcátka u luxusního automobilu!

Střepy po svatbě sice znamenají štěstí, otázkou však je, jestli to platí i u střepů z rozbitého zpětného zrcátka u luxusního automobilu!

Šest dní po tajné svatbě Venduly Auš Svobodové (37) s podnikatelem Patrikem Aušem (31) totiž jejich opravený mercedes, s nímž loni v zimě havaroval a který byl téměř na odpis, přišel k další úhoně! Rozbité zrcátko u takto drahého vozu přijde až na třicet tisíc korun...

Mohla za to nešikovnost Venduly nebo Patrika, kteří s autem jezdí? A nebo šlo o útok závistivého vandala, s jakými se vdova po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68) potýká dnes a denně? Tak či tak, šťastnou novomanželku Vendula včera nepřipomínala. Do ulic vyrazila celá v černém a s velkými brýlemi na očích! Takhle si lidé nepředstavují nevěstu, ale spíše hosta na pohřbu!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.