Jacksonův syn Omer - Budu hrát tátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jacksonův syn Omer - Budu hrát tátu!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Omer Bhatti (25), dlouho utajovaný syn krále popu Michaela Jacksona (†50), si v připravovaném životopisném filmu zahraje roli svého otce. Omer zdědil po tátovi taneční geny a díky podobě byl od začátku pro roli ideálním kandidátem.

Omer Bhatti (25), dlouho utajovaný syn krále popu Michaela Jacksona (†50), si v připravovaném životopisném filmu zahraje roli svého otce. Omer zdědil po tátovi taneční geny a díky podobě byl od začátku pro roli ideálním kandidátem. „Michaelův příběh se bude odvíjet od jeho dětských začátků až po absolutní vrchol,“ řekl přítel Jacksonových sourozenců.

Zpěvák zemřel 25. června na zástavu srdce způsobenou předávkováním anestetiky. V červenci vyšlo najevo, že měl syna Omera s Norkou Piou Bhatti. Rodina mladíka přijala za svého a dnes žije jako pravý Jackson v jejím kalifornském sídle. „Po otci je vynikající umělec a celá rodina si moc přeje, aby hrál Michaela,“ oznámili producenti filmu, který se začne natáčet v příštím roce. Jeho děj ale skončí v době, kdy Jackson dosáhl absolutního uznání a slávy, tedy před skandálem s údajným zneužíváním dětí v roce 1993.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.