Tři ženy, které manžel modelky Průšové zmlátil na koncertu Kabátů: Bil nás pěstí do obličeje! A pak vytasil policejní průkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tři ženy, které manžel modelky Průšové zmlátil na koncertu Kabátů: Bil nás pěstí do obličeje! A pak vytasil policejní průkaz!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Byla modelka Kateřina Průšová (25) během rvačky na pražském koncertě skupiny Kabát obětí, nebo útočnicí? Lenka Dvořáková (27), kterou manžel Průšové Vladimír Konvalinka skolil pěstí k zemi, tvrdí:.

Byla modelka Kateřina Průšová (25) během rvačky na pražském koncertě skupiny Kabát obětí, nebo útočnicí? Lenka Dvořáková (27), kterou manžel Průšové Vladimír Konvalinka skolil pěstí k zemi, tvrdí: „Průšová nejdřív srazila na zem mou sestru, do které Konvalinka začal kopat, a pak napadl i moji maminku. Té vrazil »pěsťovku« do obličeje.“ Dvořáková dodala, že Konvalinka se po útoku vytasil s policejním odznakem!

Napadené ženy nyní chtějí na Průšovou podat trestní oznámení za pomluvu! „Moje sestra do Průšové nechtěně drcla. Ta se hned na sestru rozjela. Začala jí nadávat do čubek. Moje matka to chtěla uklidnit, a když viděla, že je to beznadějné, vzala sestru za ruku a chtěla odejít. Vtom sestru Průšová stáhla za vlasy na zem. Pak přiskočil její manžel a se vší silou ji nakopl, dal jí pěstí, a když ji chtěla bránit matka, tak dostala taky ránu do obličeje,“ popisuje situaci Dvořáková, která v tu chvíli začala rodinu bránit. „Jednu jsem Průšové natáhla, a než jsem se stihla otočit, přilítla »pěsťovka« od jejího manžela. Nebyly jsme opilé a ani zfetované. Klidně půjdeme se sestrou na testy. Jediný, kdo tam měl u sebe alkohol, byla Průšová,“ zlobí se Dvořáková, která je příbuznou známého kriminalisty Jiřího Markoviče. Ten jí údajně radí: „Holky, nedejte se a podejte trestní oznámení!“

Policii by to určitě zajímalo. Konvalinka totiž podle napadených žen a svědků nejenže neměl žádný problém s mlácením žen, ale poté se ještě prokázal průkazem kriminální policie. „Paní Průšová, její manžel a jeden z jejich známých se prokazovali po incidentu průkazy, že jsou od kriminálky,“ popisuje situaci na místě jedna se svědkyň, paní Hohausová, která se deníku Aha! ozvala též.

Průšová se k případu a záhadnému průkazu, kterým se měla se svým manželem prokazovat, už vyjadřovat nechce. „Pro mě je to uzavřená záležitost. O žádných průkazech nevím. Byly to feťačky, jen se na ně podívejte,“ tvrdí modelka.

Modelka Kateřina Průšová - RVAČKA! Kvůli Vojtkovi!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.