Jennifer Lopez: Praskly jí šaty na zadku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jennifer Lopez: Praskly jí šaty na zadku?

Pěkně napjatý okamžik...
Pěkně napjatý okamžik...

13:00 – Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez se vydala do Washingtonu na návštěvu Bílého domu a šaty si nechala ušít přímo do své kamarádky Victorie Beckham. Jenže ta asi nepočátala s Jenifeřinými kyprými boky.

..

Pohodlí je asi to, co Jennifer Lopez směle kvůli sexy šatům hodí za hlavu. Ty si nechala na cestu do Washingtonu, kde si její manžel Marc Antony převzal čestné ocenění na Galavečeru hispánského kongresu, navrhnout od Victorie Beckham.

Jenže manželka fotbalisty Davida Beckhama neodhadla zjevně zpěvaččiny rozměry v oblasti boků. Sexy zip, táhnoucí se přes celá záda a zadeček čtyřicetileté herečky a zpěvačky, sliboval svojí napjatostí, že povolí hned jak si kráska sedne. Jestli se tak stalo, nevíme.,,,, Model doplnila vkusnými lodičkami od samotného pana ševce Christiana Louboutina a psaníčkem z dílny Salvatore Ferragama.

 Foto: ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.