Mejdan seriálu Dokonalý svět - Čvančarová pila, pak řídila auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mejdan seriálu Dokonalý svět - Čvančarová pila, pak řídila auto!

Přimhouřené oči, špatná koordinace... Tak vypadá Čvančarová po několika mojitech.
Přimhouřené oči, špatná koordinace... Tak vypadá Čvančarová po několika mojitech.  (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

05:00 – Ačkoliv někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě, herečka Jitka Čvančarová (31), platí za naprostou »slušňačku«, řídit pod vlivem alkoholu jí problém nedělá! Na dotočné seriálu Dokonalý svět si dávala jedno mojito za druhým, a poté usedla za volant svého vozu a odjela!

Ačkoliv někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě, herečka Jitka Čvančarová (31), platí za naprostou »slušňačku«, řídit pod vlivem alkoholu jí problém nedělá! Na dotočné seriálu Dokonalý svět si dávala jedno mojito za druhým, a poté usedla za volant svého vozu a odjela!

Herečku už totiž přestalo bavit čekat na přivolaný taxík. A tak, přestože v sobě měla několik sklenic lahodného koktejlu (a rozhodně se podle přítomných svědků nejednalo o jeho nealkoholickou verzi), se rozhodla, že společně s kamarádkou odjedou vlastním vozem. A Jitka řídila! Vzhledem k tomu, že jen krátce předtím na ulici před barem divoce tančila a vrávorala, je jasné, jak asi její jízda vypadala... Nebyla však jediná, kdo se rozjařeně bavil. Mezi aktéry, kteří se zasloužili o rušení nočního klidu a následný příjezd policie, byl i zpěvák a herec Vojtěch Dyk (24). Jestli bude seriál, v němž září i Jana Hlaváčová, Tereza Brodská či Juraj Kukura, stejně zábavný jako večírky protagonistů, je na co se těšit!

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

18.9.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.