Světlana Nálepková - Přítele má o berlích! A tají to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Světlana Nálepková - Přítele má o berlích! A tají to!

Světlana Nálepková s přítelem na nákupech. Vojtěch pajdá o berlích, má zhmožděnou nohu.
Světlana Nálepková s přítelem na nákupech. Vojtěch pajdá o berlích, má zhmožděnou nohu. (Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl)

05:00 – Přítel herečky a zpěvačky Světlany Nálepkové (49), akademický sochař Vojtěch Kokeš (49), měl pořádný pech! Celkem třikrát těsně za sebou se mu povedlo zranit si jednu a tu samou nohu. Až skončil o berli!

Přítel herečky a zpěvačky Světlany Nálepkové (49), akademický sochař Vojtěch Kokeš (49), měl pořádný pech! Celkem třikrát těsně za sebou se mu povedlo zranit si jednu a tu samou nohu. Až skončil o berli!

„Měl takový zvláštní trojitý úraz. Nejdřív mu v Řecku spadl poklop od kotvy na nárt, po návratu do Prahy si zvrtl kotník, a když se s ním posléze pokoušel hrát volejbal, špatně došlápl a kůstky v noze mu jen zachrastily,“ vysvětlila deníku Aha! Nálepková, kterou náš reportér vyfotografoval s přítelem na nákupech v jednom pražském obchodním centru. „Naštěstí to není zlomené, jen zhmožděné. Ale vypadá to ošklivě, nohu má celou modrou,“ běduje herečka. Na včerejší tiskové konferenci k Prvnímu světovému gulášovému festivalu, jehož bude Světlana tváří, se však Vojtěch objevil bez berle, a raději s hrdým výrazem v tváři pajdal. „Nechtěli jsme, aby ho někdo viděl, takže jste nás převezli,“ povzdychla si herečka.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.