Ondřej Brousek, »manžel« Gondíkové: Nevěra je super! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ondřej Brousek, »manžel« Gondíkové: Nevěra je super!

Mužný Ondřej má jasno – jiné ženy a lež nejen do manželství patří.
Mužný Ondřej má jasno – jiné ženy a lež nejen do manželství patří. (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Stále ještě manžel moderátorky Adély Gondíkové (36) Ondřej Brousek (28) konečně přiznal, co si myslí o nevěře! A není to nic, co by se Adéle, která se po jeho zradě, útěku k milence a vlastní nemoci pomalu vrací do práce, líbilo.

Stále ještě manžel moderátorky Adély Gondíkové (36) Ondřej Brousek (28) konečně přiznal, co si myslí o nevěře! A není to nic, co by se Adéle, která se po jeho zradě, útěku k milence a vlastní nemoci pomalu vrací do práce, líbilo...

„Zamilování se je div. Je to to nejlepší, co se vám může stát,“ svěřil se Ondřej v Intimní zpovědi, pořadu internetové televize Stream.cz. Tvářil se přitom tak, že bylo všem jasné, na koho v tu chvíli myslí. A rozhodně to nebyla jeho právoplatná žena Adéla, správným tipem by mohla být milenka Anna Remková.

A má se nevěrný manžel své ženě přiznat, nebo raději zatloukat? I na to zná Ondřej nejspíš správný recept – lež je cesta do ráje a lhaní mu imponuje! „Protože pravda není elegantní. Lež taková je, protože vyjadřuje něco, co by mělo být, zatímco pravda je pouze to, co je,“ překvapil svou upřímností. Případné další Brouskovy úlovky alespoň vědí, co od muzikanta ze slavného hereckého rodu mohou čekat…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.