Madonna: Bez sukně i bez kalhotek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Madonna: Bez sukně i bez kalhotek!

Fotografie
Fotografie (internal)

13:00 – Popová královna Madonna okolo sebe udělala zase pěkně rušno. Na udílení cen MTV přišla jako chytrá horákyně – oblečená – nahá.

Pokud na sebe chtějí hvězdy showbyznysu upozornit, vezmou si na párty sukni a omylem ukážkou kalhotky. Ty odvážnější z nich si pod sukni kalhotky nevezmou a omylem ukážkou, že je nemají.

Madonna to ale dovedla do extrému. Na udílení cen MTV za nejlepší videoklipy si nevzala ani kalhotky, ani sukni. Zahalila se jen do baloňáku, kteří mají v oblibě i exhibicionisté v parku a vyrazila ve vysokých kozačkách na červený koberec.

Bystrý tisk si ale samozřejmě všiml, že kozačky, účes, makeup i další odvážný model prodlouženého krajkového kombiné, patrně znovu bez kalhotek, měla už večer před udílením cen v jiném televizním pořadu. „Faux-pas!“ shodli se módní specialisté.

Víc než jen stejným oblečením, ale budí nevoli výběrem modelů. I když má na svých jednapadesát let skvělou postavu, odvážné oblečení působí spíš než sexy sprostě a vulgárně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.