Mareš dostal přes prsty - Podal si ho naštvaný otec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mareš dostal přes prsty - Podal si ho naštvaný otec!

Paulínin otec dává Leošovu ruku z ramene své dcery.
Paulínin otec dává Leošovu ruku z ramene své dcery. (TV Nova)

05:00 – Moderátor Česko Slovenské Superstar Leoš Mareš (33) doplatil během brněnského castingu na svou pověst sukničkáře! Když se totiž přiřítil k mladičké Paulíně Ištvancové (16) a začal ji objímat, nastoupil její otec a Leoše od dcery odehnal!

Moderátor Česko Slovenské Superstar Leoš Mareš (33) doplatil během brněnského castingu na svou pověst sukničkáře! Když se totiž přiřítil k mladičké Paulíně Ištvancové (16) a začal ji objímat, nastoupil její otec a Leoše od dcery odehnal!

Pan Ištvanc nekompromisně přistoupil k Marešovi, který se zrovna chystal vzít jeho dceru kolem ramen, a jasně mu vysvětlil, kde je jeho místo. „Pane Mareš, je jí šestnáct roků!“ vyštěkl na Mareše. Ten hned ztratil odvahu a začal koktat. „No a co?“

„To je otec,“ vysvětlila překvapenému Marešovi jeho kolegyně Adela Banášová. Jediný, kdo nebyl chováním pana Ištvance překvapen, byla jeho dcera. „On se stará. Bojí se o své dítě. Nesmím se totiž bavit s cizími lidmi,“ vysvětlila mladá zpěvačka Marešovi. A Banášová si Leoše hned začala dobírat. „Ty ses ho lekl, viď?“

Kliknutím zvětšete
Podvod: Ukradl píseň!

V nedělním sestřihu z castingu v Brně vystoupil Zdeněk Šabrňák (16) s písní, kterou vydával za svou. Ale přitom ji ukradl folkové kapele Mezitím! Zdeněk tvrdil, že píseň napsal během krize vztahu s přítelkyní Bárou. Jenže! Píseň už minimálně čtyři roky zpívá kapela Mezitím. „Jako autor jsem od vysílání bombardován maily a telefony, co s tím budu dělat. Jsem přesvědčen, že to od Zdeňka byla pouhá klukovina. Nerad bych to rozmazával víc než je potřeba,“ napsal pravý autor textu a hudby Petr Jalový v jedné internetové diskusi. Podle informací Aha! se Zdeněk nakonec i přes kolosální podvod neprobojoval z divadla do dalšího kola.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.