Restaurace ve Zlíně nabízí: Vypijte Škrtela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Restaurace ve Zlíně nabízí: Vypijte Škrtela!

Martin Škrtel
Martin Škrtel (Aha! – Daniel Černovský, Karel Kopáč, Ivan Dostál, ČTK/Marián Peiger)

5:00 – Slzy Vlado Weisse coby aperitiv, mačkané halušky Jana Kollera jako předkrm a třeba Jánošíkovo žebro à la Brückner nebo Barošova sekaná jako hlavní chod. Potom sladká tečka neboli Čechova vychytaná šance a zapít to černým Škrtelovým pivem.

5:00 – Slzy Vlado Weisse coby aperitiv, mačkané halušky Jana Kollera jako předkrm a třeba Jánošíkovo žebro à la Brückner nebo Barošova sekaná jako hlavní chod. Potom sladká tečka neboli Čechova vychytaná šance a zapít to černým Škrtelovým pivem.

Ve zlínské restauraci U dvou slunečnic si hodně troufají, jídelníček na víkend nepostrádá originalitu. „V branži musíte pořád něco vymýšlet, konkurence je hodně ostrá a nespí, navíc v čase krize si v restauraci lidé dopřejí méně než třeba před dvěma lety,“ vysvětluje vznik vtipného menu spolumajitel restaurace Jan Vaněk. A nezůstalo jen u názvosloví: během zápasu čeká po každém českém gólu na fanoušky pořádný panák slivovice zdarma.

Pečený Pribina je jednou ze specialit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.