Restaurace ve Zlíně nabízí: Vypijte Škrtela!
5:00 – Slzy Vlado Weisse coby aperitiv, mačkané halušky Jana Kollera jako předkrm a třeba Jánošíkovo žebro à la Brückner nebo Barošova sekaná jako hlavní chod. Potom sladká tečka neboli Čechova vychytaná šance a zapít to černým Škrtelovým pivem.
5:00 – Slzy Vlado Weisse coby aperitiv, mačkané halušky Jana Kollera jako předkrm a třeba Jánošíkovo žebro à la Brückner nebo Barošova sekaná jako hlavní chod. Potom sladká tečka neboli Čechova vychytaná šance a zapít to černým Škrtelovým pivem.
Ve zlínské restauraci U dvou slunečnic si hodně troufají, jídelníček na víkend nepostrádá originalitu. „V branži musíte pořád něco vymýšlet, konkurence je hodně ostrá a nespí, navíc v čase krize si v restauraci lidé dopřejí méně než třeba před dvěma lety,“ vysvětluje vznik vtipného menu spolumajitel restaurace Jan Vaněk. A nezůstalo jen u názvosloví: během zápasu čeká po každém českém gólu na fanoušky pořádný panák slivovice zdarma.
Pečený Pribina je jednou ze specialit.