Finalistky Miss ČR u mistra etikety - Špaček je učil prasárny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Finalistky Miss ČR u mistra etikety - Špaček je učil prasárny!

Ladislav Špaček dívky učil jíst jediný pokrm, u kterého se smí srkat.
Ladislav Špaček dívky učil jíst jediný pokrm, u kterého se smí srkat. (Aha! – David Kundrát)

05:00 – Finalistky letošního ročníku soutěže krásy Miss ČR 2009 si vzal do parády mistr etikety Ladislav Špaček (60)! Na garden party v luxusním hotelu Kempinski je učil, jak správně pojídat ústřice.

Finalistky letošního ročníku soutěže krásy Miss ČR 2009 si vzal do parády mistr etikety Ladislav Špaček (60)! Na garden party v luxusním hotelu Kempinski je učil, jak správně pojídat ústřice.

Pro dívky, které společně se Špačkem zasedly k prostřené tabuli, to bylo většinou první seznámení s exotickým pokrmem, z kterého se jim však křivila tvář. „To je pěkná prasárna,“ špitaly si lehce pobledlé holčiny, když k nim mířily tácy s vonícími ústřicemi.

Nutno říci, že se všechny úkolu zhostily se ctí, i přes specifické aroma čerstvých mořských plodů. „Ústřice jsou jediný pokrm, u kterého můžeme srkat,“ poučil krásky Špaček. A sám jim šel příkladem. „Jen pozor, abyste ústřici oddělily od lastury celou. Nechci ani pomyslet, co by se stalo, kdyby vám zůstala viset v krku na půli cesty,“ strašil dívky. Která z dvanácti finalistek se stane tou opravdovou miss a otevřou se jí tak dveře do světa, kde se ústřice pojídají i k snídani, se dozvíme už 24. října.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

4.9.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.