Miss ČR Zuzana Jandová: Letošní finalistky jsou dřeva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss ČR Zuzana Jandová: Letošní finalistky jsou dřeva!

Zuzana Jandová (vlevo) s fi nalistkou Miss ČR 2009 Petrou Venclovou, která je zároveň přítelkyní fotografa Ondřeje Pýchy.
Zuzana Jandová (vlevo) s fi nalistkou Miss ČR 2009 Petrou Venclovou, která je zároveň přítelkyní fotografa Ondřeje Pýchy. (Aha! – David Kundrát)

05:00 – Letošní finalistky soutěže krásy Miss ČR jsou, zdá se, pěkná nemehla! „Z těch modelky snad nikdy neudělám, vůbec neumějí chodit,“ postěžovala si deníku Aha! úřadující Miss ČR Zuzana Jandová (21), když nejméně desetkrát vysvětlovala Petře Venclové, jedné z nich, jak se pohybovat na molu.

Letošní finalistky soutěže krásy Miss ČR jsou, zdá se, pěkná nemehla! „Z těch modelky snad nikdy neudělám, vůbec neumějí chodit,“ postěžovala si deníku Aha! úřadující Miss ČR Zuzana Jandová (21), když nejméně desetkrát vysvětlovala Petře Venclové, jedné z nich, jak se pohybovat na molu.

„Dvě hodiny před přehlídkou mě požádali, ať je naučím chodit. Samozřejmě, že to nezvládly. Naučit se to za tak krátkou dobu ani není možné,“ děsila se Jandová. A kde krásná Zuzana dívky učila? Měla je připravit na přehlídku při příležitosti otevření jednoho kadeřnického salonu na pražském Chodově. Její nezdar však nikomu nevadil. Většina pozvaných mužů na chůzi po molu nehleděla. Sexy těla a originální účesy – to bylo to, co je zajímalo!

Kliknutím zvětšete

3.9.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.