Fotbalista Berbatov - Chtěl sexbombu, a má na krku mafii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fotbalista Berbatov - Chtěl sexbombu, a má na krku mafii!

Nikoleta je sice krasavice, ale je kolem ní zatraceně horko.
Nikoleta je sice krasavice, ale je kolem ní zatraceně horko. (IT)

05:00 – Tak tohle byl drahý špás, Berbo! Bulharský útočník fotbalového Manchesteru United Dimitar Berbatov (28) se zakoukal do divukrásné krajanky – playmate z roku 2006 Nikolety Lozanovové. A má na krku mafii, protože jí posílal sexem jiskřící esemesky!

Tak tohle byl drahý špás, Berbo! Bulharský útočník fotbalového Manchesteru United Dimitar Berbatov (28) se zakoukal do divukrásné krajanky – playmate z roku 2006 Nikolety Lozanovové. A má na krku mafii, protože jí posílal sexem jiskřící esemesky!

On je totiž přítelem lepé Nikolety údajný člen bulharské mafie Georgi Stoilov. Ten se vytočil a podle britského deníku The Sun Berbatovovi napsal, aby se ve vlastním zájmu držel od jeho krásky raději dál. No, Dimitar by tohle varování měl brát vážně, protože Stoilov není žádný nanicovatý mluvka. Nikolaj Michajlov, který chodil s Nikoletou před Stoilovem, by mu mohl vyprávět. „V porovnání s mou novou přítelkyní, která je jako ferrari, byla Nikoleta jen ošuntělý trabant,“ otřesl se před časem o Lazanovovou Michajlov. A druhý den jeho ferrari v hodnotě 5 milionů Kč někdo polil kyselinou!

„Potkal jsem ji jednou, když chodila s Michajlovem. K ničemu ale nedošlo,“ tvrdí prý Berbatov. Asi už ví, že zabrousil tam, kam neměl...

3.9.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.