Simona Krainová: Urážky jí píší na zeď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Simona Krainová: Urážky jí píší na zeď!

Simona Krainová se snaží zapomenout na vše, co prožila s Jiřím Hudlerem.
Simona Krainová se snaží zapomenout na vše, co prožila s Jiřím Hudlerem.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Modelka Simona Krainová (36) je na dně! Poté, co na jejího přítele – hokejistu Jiřího Hudlera (25) – »praskla« jeho aféra s dvěma prostitutkami, si sice utekla vyčistit hlavu na týden na Krétu, po nedělním návratu do Prahy se jí ale vše vrací!

Modelka Simona Krainová (36) je na dně! Poté, co na jejího přítele – hokejistu Jiřího Hudlera (25) – »praskla« jeho aféra s dvěma prostitutkami, si sice utekla vyčistit hlavu na týden na Krétu, po nedělním návratu do Prahy se jí ale vše vrací! A její nepřátelé ji zasypávají urážkami.

Nedaleko jejího dejvického bytu totiž na zdi bubenečského nádraží svítí nápis »Simona Krainová je hovno«.

Co na to zhrzená modelka? „Dejte už mi všichni pokoj. Nechci své soukromí řešit přes média, na to snad mám právo!“ zlobila se včera rozčílená Simona. „To je pro mě uzavřená kapitola, nechci o ní mluvit, nechci se k ní vracet, nechci ji nijak komentovat!“ Na Krétě si zřejmě vše srovnala a udělala definitivní tečku za vztahem s hokejistou Hudlerem, který je o jedenáct let mladší než Simona, v hlavě jí ale nelehký rozchod straší dál.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.