Angelina varuje Brada: Skoncuj s drogami, nebo se odstěhuj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Angelina varuje Brada: Skoncuj s drogami, nebo se odstěhuj!

Angelina Bradovi ukázala, že drogy v domě nestrpí.
Angelina Bradovi ukázala, že drogy v domě nestrpí. (ČTK)

5:00 – Hvězdný herecký pár Angelina Jolie (34) a Brad Pitt (45) si v přepočtu za miliardu korun koupili nádherný zámek Miraval ve francouzské Provence, ale vypadá to, že by se do něj nakonec mohla stěhovat jen herečka s dětmi. Dala totiž partnerovi ultimátum: buď skončíš s drogami, nebo se odstěhuješ!

»Medvědí službu« poskytl Pittovi režisér Quentin Tarantino (46), který v nedávném rozhovoru barvitě popisoval, jak mu Brad nabízel hašiš. To Angelinu rozzuřilo, a tak dala Pittovi na vybranou. Volba nebude zas tak těžká. Podle hollywoodských pozorovatelů Brad nechce Angelinu ztratit. „Myslím, že půjde do sebe a s drogami přestane. Má totiž hodně co ztratit,“ říká zdroj blízký oběma.

Nejnovější koupě ukazuje, že Brad i Angelina stále doufají v budoucnost svého vztahu. Zámek Miraval si loni v květnu pronajali na tři roky, ale nakonec se rozhodli získat ho natrvalo. K dispozici budou mít 35 pokojů, lázně, saunu, bazén, posilovnu a pro Brada soukromou dráhu, na které se může prohánět na milovaných motorkách. Pokud by se rodině zachtělo dobýt svět hudby, může využít studio, které dal na zámku zařídit bývalý majitel, francouzský pianista Jacques Loussier (74). Kdysi tu nahrával Sting (57) a Pink Floyd tu napsali první skladby alba The Wall. Kolem zámku se rozkládá 400 hektarů lesů, strání a vinic. Jde totiž o vyhlášenou vinařskou oblast, a tak není divu, že zámek nabízí i velký vinný sklep z roku 1850. Navíc se v oblasti výborně daří olivám. A když se budou nudit, můžou navštívit přátele. Na jihu Francie už bydlí zpěvák skupiny U2 Bono Vox (49) a herec Johnny Depp (46).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.