Kateřina Kristelová: Život se sádelnatým úchylem - to beru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kateřina Kristelová: Život se sádelnatým úchylem - to beru!

Pavel Novotný jako Kateřina Kristelová.
Pavel Novotný jako Kateřina Kristelová.

12:00 – Boj rozmazlených dětí na pískovišti o bábovičky připomíná vztah Kateřiny Kristelové a Pavla Novotného. Teď si zrovna naházeli písek do očí.

12:00 – Boj rozmazlených dětí na pískovišti o bábovičky připomíná vztah Kateřiny Kristelové (29) a Pavla Novotného (28). Teď si zrovna naházeli písek do očí.

Jinak totiž není možné, že se ti dva se usmířili.

"S Katkou jsme si sedli a promluvili si. Na férovku jsem uznal, že to zašlo někam, kam jsem nechtěl. Hodně jsme si řekli a zakopali válečnou sekeru. Neříkám, že jsme si padli kolem ramen a plánujeme společný piknik, ale vyřešili jsme to, myslím, jako dospělí lidé. Jsem rád, že je to za námi," řeklve svém prohlášení Pavel.

A stejně nudná (slepá) byla i Katka. "S Pavlem Novotným jsme si vyříkali nesmyslnost celé situace. Do náručí jsme si nepadli, ale nadále za celou záležitostí děláme definitivní tečku," prohlásila.

Kateřina však neměla pravdu, když mluvila o nesmyslnosti situace. Význam to mělo především pro Pavlovu kariéru. Parodováním Katčiných sexy obrázků v kalendáři na sebe totiž hodně upozornil. A to se počítá...

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.