Superman Topolánek: Jsem lepší než ostatní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Superman Topolánek: Jsem lepší než ostatní!

SuperMirek: stane se »Super-premiérem«?
SuperMirek: stane se »Super-premiérem«?

5:00 (vr) – Expremiér a předseda ODS Mirek Topolánek (53) se má vážně rád! Už před lety o sobě prohlásil, že je »chlap s gulama«, což vlastně potvrdily jeho nahaté fotky z Berlusconiho vily. V rozhovoru pro Právo ale zašel ještě o krok dál.

..

„Všichni o mně říkají, že tam, kde ostatní končí, tam já začínám,“ tvrdí o sobě pracovitý Mirek, který nyní objíždí jihomoravské voliče na kole a přesvědčuje je, aby mu dali své hlasy v říjnových předčasných volbách. Coby Superman se ještě vrhá do sportovních aktivit, které jiní lidé jeho věku raději oželí: plave, skotačí na koupalištích, hraje volejbal, jezdí na koni … není toho už trochu moc? „Nechci, aby to znělo nafoukaně, ale myslím si, že jsem silný, že jsem schopen vydržet i věci, které ti ostatní prostě nezvládnou,“ bije se v hruď. Podle místopředsedy ODS Petra Nečase má ale k dokonalosti daleko. Hospodářským novinám ho popsal jako hotového barbara za to, že nevysvětlil toskánskou dovolenou. Topolánka podle něho trápí »nízká míra empatie, sociální inteligence a určitá necitlivost«.

Koláž Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.