Michael Douglas zdrcený kvůli synu Cameronovi: Už sedí natvrdo! I po zatčení chtěl drogy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michael Douglas zdrcený kvůli synu Cameronovi: Už sedí natvrdo! I po zatčení chtěl drogy

Cameron Douglas
Cameron Douglas (ČTK)

NEW YORK – Syn hollywoodské hvězdy Michaela Douglase (64) Cameron (30) je nepolepšitelný narkoman. Po zatčení pro držení a distribuci drog byl propuštěn do domácího vězení, ale místo alespoň předstíraného polepšení se snažil získat drogu i tam.

Syn hollywoodské hvězdy Michaela Douglase (64) Cameron (30) je nepolepšitelný narkoman. Po zatčení pro držení a distribuci drog byl propuštěn do domácího vězení, ale místo alespoň předstíraného polepšení se snažil získat drogu i tam. Jeho přítelkyně Kelly Scott (32) se mu snažila propašovat dávku ukrytou v pouzdře na baterii zubního kartáčku. Oba skončili ve vězení.

Otec Michael se k celé záležitosti vyjádřil až včera. „Jsem zdrcený. Celá rodina je nešťastná a všichni, kdo si něčím podobným prošli, vědí, jak se cítíme,“ citoval slavného herce jeho mluvčí. Synek se rozhodně »nepotatil«. Jako herec se objevil jen ve třech filmech a pak už jeho život plně ovládla droga.

V roce 2007 byl zadržen s kokainem, ale podařilo se mu vyváznout bez trestu. Podstoupil protidrogovou terapii, která se zjevně minula účinkem.

Federální agenti, kteří 28. července letošního roku provedli zátah v newyorském hotelu Gansevoort, přistihli Camerona s téměř čtvrt kilem metamfetaminu za cca 350 000 korun. Za to mu hrozí trest od deseti let po doživotí. I tentokrát mu ale slavné jméno alespoň trochu pomohlo. Byl propuštěn do domácího vězení, kde měl vyčkat na soudní přelíčení. O pohodlí domova ho připravila malá dávka drogy od přítelkyně Kelly. Ta byla uvězněna bez možnosti propuštění na kauci a byla jí nařízena léčba závislosti. Policie v jejím bytě našla značnou zásobu drog, hlavně heroin, metamfetamin a marihuanu. Nezdárný syn přišel o poslední šanci na nápravu a ani sláva jeho otce ho tentokrát před vězením neuchrání.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.