Pohádková scéna na pohřbu hlasatelky Makovičkové (†83) - Menzel klečel před manželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pohádková scéna na pohřbu hlasatelky Makovičkové (†83) - Menzel klečel před manželkou!

Při odchodu z obřadní síně se Olze zasekly podpatky v mřížce.
Při odchodu z obřadní síně se Olze zasekly podpatky v mřížce. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Současně s pohřbem režiséra Pavla Háši (80) probíhala ve vedlejší síni strašnického krematoria smuteční pieta za televizní hlasatelku Hanu Makovičkovou (†83).

Současně s pohřbem režiséra Pavla Háši (80) probíhala ve vedlejší síni strašnického krematoria smuteční pieta za televizní hlasatelku Hanu Makovičkovou (†83).

Její památku přišel uctít i oscarový režisér Jiří Menzel (71) se svou stále ještě manželkou Olgou Menzelovou (30). K té se opět choval jako správný gentleman, a dokonce jí pomohl vyprostit střevíčky z víka kanálu, do kterého se jí zasekly podpatky. Okamžitě ke své nevěrné ženě přiklekl, a zatímco ona bosky čekala vedle něj, on jí vysvobozený střevíc opět nazul. Scéna jako vystřižená z pohádky o Popelce...

Olga poté manžela odvezla do jeho bytu na Letné a sama pak zamířila za osmiměsíční dcerou Aničkou Karolínou, kterou vychovává se svým přítelem, režisérem Jaroslavem Brabcem. Právě kvůli němu ještě před porodem světově proslulého Menzela opustila.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.