Pavel Novotný: Já jsem prostě hvězda, jasný?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Novotný: Já jsem prostě hvězda, jasný?!

Pavel Novotný.
Pavel Novotný. (ara )

12:10 – Pavlu Novotnému (28) rozhodně nechybí sebevědomí.

„Nerad to říkám, ale jsem ten TOP z reality show vůbec – mám každý víkend kšefty,“ chlubil se Ahaonline.cz a nehodlal přestat: „Hraju v divadle Františka Ringa Čecha v představení Dívčí válka, pracuju pro otcovu agenturu 6P a natáčím reportáže o pokeru, taky píšu drby pro jeden bulvární týdeník a navíc teď makám na něčem, co bude fakt pecka.“

»Protekční fracek« totiž pro TV Stream připravuje dvanáctidílný pořad Univerzita balení Pavla Novotného. A jak bývá jeho zvykem, bude se jednat o neotřelá, provokativní i kontroverzní videa. „Kdo jiný by měl učit chlapce, jak balit holky než já sám,“ chechtal se.

Novotný se díky videím na Streamu už dostal do křížku s moderátorkou Kateřinou Kristelovou, která ho žaluje. „Hlavní soudní líčení proběhne na podzim, zastupuje mě Martin Pásek, právník Jiřího Pomeje. Takže se nebojím, že bych prohrál,“ říká Pavel a vrací se ke své internetové novince. „Děláme to s kámošem zase na koleni. Máme jen malou kamerku a telefon, ale bude to bomba,“ slibuje.

Poslední »ptákovina« z dílny Pavla Novotného, a sice erotický kalendář, podle jeho slov docílila vysokého úspěchu. Nechal vytisknout na dva tisíce kusů a budou v prodeji v knihkupectvích.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.