Iveta Bartošová a Sámer Issa: Nenávist! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová a Sámer Issa: Nenávist!

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Ivetu Bartošovou (43) sžírá nenávist až za hrob! Mladičký, ale úspěšnější kolega Sámer Issa (23) jí totiž odmítl pomoci v kariéře, a tak ho proklela do pátého pokolení! Nejenže s ní nechtěl zpívat duet, ale navíc zakázal Ivetě přístup na své narozeniny!

„Ivetka prosila Issu, aby s ní nazpíval nějakou pohodovou, příjemnou písničku. On se jí prakticky vysmál, prý si nechce zničit kariéru,“ řekl Nedělnímu Aha! spolupracovník zhrzené zpěvačky.

Sámer to potvrzuje! „Toho projektu se nezúčastním. Nebráním se spolupráci s nikým, s kým si sedneme lidsky, stylem hudby i interpretačně. A minimálně tu poslední podmínku Iveta nesplňuje. Některé její songy nejsou špatné, to zase netvrdím, ale...“ dodává Issa, kterého prý »dorazilo«, když se Bartošová začala srovnávat s Madonnou. „Představovala si, že to bude slavné jako song Madonny s Justinem Timberlakem. Do Madonny má ale paní Bartošová opravdu daleko. I když mě uháněla asi měsíc v kuse a denně mě přemlouvala, nepovedlo se jí to. Pravda je, že byla hrozně naštvaná. Nepřeju jí nic zlého, ať se jí daří – jen beze mě,“ rýpl si Sámer. Uraženou kolegyni pak jeden z mála úspěšných zpěváků ze soutěže SuperStar definitivně dorazil, když jí zakázal účast na své velkolepé narozeninové párty pro několik stovek lidí, která se koná tuto středu.

Sámer Issa

„Když mu Jirka Pomeje volal, odmítl ho s Ivetou pozvat s tím, že si nechce druhý den v novinách přečíst, jaký tam ti dva dělali bordel. Taková nehoráznost!“ pokračuje zdroj z okolí Ivety. „Nevěřím, že Iveta s Jiřím dorazí, dál to řešit přes noviny nebudu,“ dodal Issa.Ten podle našich informací už na narozeniny najal i ochranku, která bude mít jediný úkol: Pokud se na místě objeví Bartošová s Pomejem, nekompromisně je vyhodí na ulici! Vyjádření Bartošové se nepodařilo získat.

DAVID ZÁPAL

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.