Exmanželka rockera Jandy: Petře, tvoje žena se po mně opičí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Exmanželka rockera Jandy: Petře, tvoje žena se po mně opičí!

Martina Jandová už neví, jak manželku svého bývalého manžela přesvědčit, že už ho zpátky nechce.
Martina Jandová už neví, jak manželku svého bývalého manžela přesvědčit, že už ho zpátky nechce.

PRAHA (ren) – Bývalá manželka rockera Petra Jandy (67) Martina Jandová (40) se pustila do jeho současné manželky Alice (26), která na Jandovu exmanželku neustále žárlí. A vzkazuje jí: „Nemusíš se snažit vypadat jako já. Já ho už nechci, je jenom tvůj!“


Martina Jandová jde ještě dál. Svou nástupkyni a Jandovu v pořadí už třetí ženu Alici dokonce nařkla z toho, že se po ní opičí a chce se stát její mladší kopií. „Když se na ni podíváte, tak poznáte, že chce vypadat jako já. Stejně se obléká a jednu dobu dokonce měla i stejné vlasy. Teď si je naštěstí ostříhala, ale každý si toho musel všimnout,“ myslí si rockerova exmanželka, která proti Alici osobně nic nemá. Jen by si přála, aby proti ní stále neštvala jejího bývalého manžela a otce jejich dcerky. „Petr nechce teď mít problémy, protože je těhotná a bojí se, aby se něco nestalo. Nic neřeší a jen hlídá, aby měla klid. Tak jen doufám, že po porodu už bude mít hormony Alice v pořádku,“ doufá zkroušená Jandová.

 Kliknutím zvětšete  Kliknutím zvětšete

 

 

 

 

 


Foto Aha! – Karel Kopáč, David Kundrát, Martin Hykl

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.