Agáta Hanychová: Má zakázaný alkohol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agáta Hanychová: Má zakázaný alkohol!

Agáta Hanychová nesmí k alkoholu.
Agáta Hanychová nesmí k alkoholu. (Agata Models)

5:00 – Královna těch nejdivočejších večírků showbyznysu Agáta Hanychová (24) přezdívaná »česká Paris Hilton« si na sebe upletla bič! Celý měsíc, až do 20. srpna, se totiž nesmí dotknout alkoholu! Tohle drastické rozhodnutí je výsledkem nové sázky, v níž je ve hře mnoho! »Aguš« by totiž snadno mohla skončit jako služka své kamarádky!

„S mojí kamarádkou a manažerkou Hankou Chynčákovou jsme se vsadily, že nebudeme pít alkohol a vyčistíme si těla i mysl. Nesmíme ani nevinný vinný střik!“ prozradila deníku Aha! podmínky nové sázky Agáta. Trest? „Když to jedna z nás nevydrží, musí té druhé zaplatit víkend podle jejího přání, a celé ty dva dny jí navíc sloužit,“ dodává Agáta s tím, že původně důvěrná sázka mezi dvěma kamarádkami pořádně nabobtnala, když se o ní dozvěděli její kamarádi. „Třeba Libor Bouček vsadil proti mně, že to nevydržím, láhev šampaňského velikosti magnum. Petra Macháčková zase deset lahví vína. A další kamarád nám, když to vydržíme, přijde uklidit balkon, který máme už dlouho zasviněný od holubů,“ vypočítává Agáta jen zlomek sázek ze současných asi třiceti, které má na svých sexy bedrech.

A co pro sázku dělá? „Včera jsme byly asi na pěti večírcích, a všude jen pár minut. Není to ono. Místo toho teď jezdíme radši sportovat, chodíme na brusle, aby jsme se unavily a nikam se nám nechtělo. A asi se nám to prodraží, protože nealko je v Česku dražší než alkohol,“ směje se Agáta, která už několik podobných sázek podstoupila, se střídavým úspěchem. Jaké si dává šance teď? „Vydržím!“

PETR MACEK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.