Michaela Ochotská: Tají milence Ručinského! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michaela Ochotská: Tají milence Ručinského!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (nova.cz)

5:00 (daz) – Sexy moderátorka odpoledních »nováckých« Televizních novin Michaela Ochotská (24) randí s hokejistou Martinem Ručinským (38)! Svou novou lásku ale tají před světem. Proč? Prý kvůli penězům! „Martin jí zakázal o tom mluvit. Při pohledu na zlaté karty v jeho peněžence by mlčela každá!“ říká Míšina kamarádka.

5:00 (daz) – Sexy moderátorka odpoledních »nováckých« Televizních novin Michaela Ochotská (24) randí s hokejistou Martinem Ručinským (38)! Svou novou lásku ale tají před světem. Proč? Prý kvůli penězům! „Martin jí zakázal o tom mluvit. Při pohledu na zlaté karty v jeho peněžence by mlčela každá!“ říká Míšina kamarádka.

Informaci o vztahu příležitostné herečky a moderátorky Ochotské s dlouholetým hráčem zámořské NHL Ručinským přinesl deník Blesk. A podle dostupných informací se sexy dračice, jejíž postelí měly projít hotové zástupy slavných mužů (například fotbalista Tomáš Ujfaluši, jeho kolega, obránce Michal Kadlec, golfista a expřítel Lucie Borhyové Alan Babický nebo další hokejová legenda Petr Nedvěd), rozhodla přítele před veřejností tajit kvůli jeho kontu. „Martin Míšu požádal, ať o jejich vztahu nikde veřejně nemluví. Divte se jí, když  částka na kontě jejího přítele má sedm nul,“ doplňuje kamarádka šikovné moderátorky. Ne že by si na sebe Michaela nedokázala sama vydělat, ale nákladné dárky coby pozornosti se každé dívce zamlouvají…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.