Ronaldův ostudný debut za Real: Potupil jej irský mladík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ronaldův ostudný debut za Real: Potupil jej irský mladík!

Ronaldo v obklíčení snaživých Irů.
Ronaldo v obklíčení snaživých Irů. (Reuters)

5:00 (as) – Nemá auto, nezvládl totiž testy v autoškole. Ani holku si ještě žádnou nenabalil a stále se drží máminy sukně. A peníze? Bída. Coby poloprofesionál bere deset tisíc korun hrubého týdně. Přesto je irský obránce Ian Bermingham (20) novou fotbalovou hvězdou. Čím to? Totálně vygumoval Cristiana Ronalda (24), nejdražšího fotbalistu světa, při jeho premiéře v dresu Realu!

Měla to být exhibice milionářů z »bílého baletu«. Proti Shamrocku Rovers si na předměstí Dublinu chtěli hlavně zastřílet. Hubenou výhru 1:0 nakonec zachraňovat tři minutky před koncem Benzema. Ronaldo hrál jen první poločas, během něhož na něj fanoušci buď pískali, nebo se smáli jeho nezdarům. A aplaudovali mladíkovi Berminghamovi! „Už jsem dostal tuny mailů. Lidé si myslí, že když jsem uhlídal Ronalda, budu hrdinou pro celý svět,“ smál se pihovatý Ir.

Aby ne. Vygumoval ze hřiště fotbalistu, který týdně bere 4,6 milionu korun, což je více, než na kolik si přijde kompletní kádr Shamrocku za celou sezonu! Možná proto si s ním hvězdný Portugalec po zápase vyměnil dres.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.