Pepa Vojtek a exmanželka Libuška: Špinavá bitva o syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Pepa Vojtek a exmanželka Libuška: Špinavá bitva o syna!

Pepa Vojtek a jeho exrodinka.
Pepa Vojtek a jeho exrodinka. (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Rocker a lídr kapely Kabát Pepa Vojtek (44) brání svou čest. Poté, co ho exmanželka Libuška Vojtková (28) nařkla, že kašle na jejich syna Matýska (2), se včera rozpálil doběla! „Jak tohle může vůbec říct?! Matýska vídám přesně tak, jak jsme se domluvili. Když jsem si ho chtěl brát častěji, bylo mi řečeno, že ne a že takhle je to ideální,“ čertí se zpěvák, který říká, že je na svého malého syna velmi fi xovaný a chtěl by s ním trávit mnohem víc času. Jenže bývalá žena mu v tom prý brání!

Lidé mu vyčítají, že je špatný otec a o své děti se nestará. Místo toho prý jen mění své manželky za stále mladší a mladší milenky. Tvrdý rocker se ale brání: „Mé děti nestrádají! Zajistil jsem je finančně a vídám se s nimi pravidelně.“ A obvinění exmanželky Libušky, že na malého Matýska kašle, ho vytočilo k nepříčetnosti. Pravou příčinou jeho sporadických návštěv je údajně právě matka jeho třetího dítěte.

„To ona chtěla, abych ho měl jen dvakrát týdně. V úterý a ve středu. A měla dokonce velkej problém, abych si ho ve středu bral na tři hodiny k sobě na barák. Chtěla, abych s Matýskem chodil hodinu kolem jejího bydliště v Říčanech. Musel jsem jí pohrozit soudem, aby mi vůbec povolila brát si ho k sobě domů,“ tvrdí rozčílený Vojtek. „S právníkem jsme jí dokonce napsali dopis, ať neblbne a půjčuje mi ho častěji. Mám na to ze zákona právo. I právník jí říkal, že za 15 000 korun měsíčně, plus další výdaje, které pro Matýska rád dávám, by neměla tak bláznit. To když se šprajcovala, že mi ho nepůjčí a pod záminkou, že je Matýsek malý, hledala jen samé výmluvy,“ promluvil poprvé otevřeně o jejich sporech po rozvodu zpěvák, který přitom až doteď neřekl o své exmanželce křivé slovo.

Včera mu už ale došla trpělivost. A dokonce prohlásil, že Libuška mu dělá šprajcy, protože jí jde jen a jen o prachy! „Já ale fakt nemůžu za to, že nemůže najít adekvátní finanční náhradu za vztah s Danem (se zpěvákem Danielem Hůlkou, za kterého byla kdysi vdaná – pozn.) nebo se mnou. To je její problém. A pokud se se mnou nebo s Danem měla finančně dobře, tak bohužel teď to tak není, a proto furt prudí.“ A právě proto prý staví mezi něj a Matýska zeď, a dokonce Vojtkovi nedovolí, aby vzal jejich syna třeba na dovolenou. „Řekla, že mi ho prostě nepůjčí,“ vzteká se rocker, kterému prý exmanželka neustále vyčítá i jeho nový vztah s tanečnicí Jovankou. „Když jsem chtěl vzít Matýska na barák, prohlásila, že se Matýsek nebude nikde ukazovat s cizí ženskou. Musel jsem dokonce přistoupit i na to, že nikde nebudu na fotce s ním a s Jovankou dohromady. Pak mě ale šokovalo, když jsem viděl nějaké fotky s její měsíční známostí odněkud ze zoologické zahrady. Už mě fakt štve, jak si upravuje pravdu podle sebe,“ zuří Vojtek.

KAREN MCHITARJAN

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.