Slezáček: Pil před jízdou alkohol? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Slezáček: Pil před jízdou alkohol?

Přítelkyni Žanetu v neděli za Slezáčkem nepustili.
Přítelkyni Žanetu v neděli za Slezáčkem nepustili. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA (daz) - Televize Nova přinesla svědectví muže, který byl u nehody a tvrdí, že ze Slezáčka byl cítit alkohol. „Protože zkolaboval, nemohla být provedena dechová zkouška. Byla mu odebrána krev, výsledky rozboru budou známy do čtrnácti dnů,“ sdělila deníku Aha! mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

„Není svatý, možná si dal nějakého panáka, těžko říct. Ten úsek silnice je ale problémový. Musí se tam zpomalit. Kdyby jel svým druhým autem, saabem, nestane se to. Je to totiž těžší vůz. Jak pršelo, tak to ten Volkswagen Passat zvedlo a došlo k nehodě.“ tvrdí kamarád zraněného Vladimír Štross. Slezáček se vracel s matkou z nádraží, celý den také připravoval velkou oslavu pro svou přítelkyni Žanetu.

„Jsem v šoku. Snad se z toho Bořek i všichni ostatní co nejdřív dostanou,“ přeje si i jeho exmanželka Simona Krainová, kteou jako první o nehodě informoval náš deník.

Bořek Slezáček: Těžké zranění hlavy! čtěte zde.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.