Plavky na rok 2010! Víme, co se bude nosit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Plavky na rok 2010! Víme, co se bude nosit

Námořnický styl, ale ve žlutém. Příští rok to bude hit!
Námořnický styl, ale ve žlutém. Příští rok to bude hit!  (ara )

16:10 – Zatímco letošní léto je v plném proudu a konečně tak u vody můžete na obdiv vystavovat svoje plavkové úlovky, ve fotoateliérech je plno. Fotí se kolekce plavek Aquila na příští sezónu a my jsme byli u toho!

Tuto atraktivně vypadající sérii fotil ve svém ateliéru přední český fotograf Standa Merhout. Fotily se tři zkušené mladé modelky, na věšáku byly pověšené nejnovější modely, pod nimi stylistou připravené barevné doplňky a z placu se ozývaly Standovy pokyny: „Usměj, se!“ „Bezva“. „Smích!“ „Pěkné“. „Chci vidět profil!“ „Povyskoč!, prosím“. „Krásné“.

Hlavním tématem a inspirací plavek je Marino styl. Nosnými barvami na léto 2010 jsou tmavě žlutá, noční fialová, světle tyrkysová, černá, červená, tmavě modrá a růžová. Objevují se výšivky s námořnickými motivy, kulaté zlaté a průvlekové stříbrné spony ve tvaru oválu a srdce. Plavky jsou také zdobeny potiskem s krajkovým motivem, který evokuje spodní prádlo.Střihy jsou propracované a skvěle padnou. Novinkou budou tankiny, jež se dají nosit i jako svrchní top.

Co jsou tankiny? Jde o dvoudílné plavky, ovšem se zásadním rozdílem. Horní díl nemá podobu podprsenky, ale úzkého tílka, které končí nad pupíkem.

Plavky Aquila jsou zajímavé například tím, že je nosí Miss ze soutěže krásy. Podle odborníků jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších zahraničních materiálů. Především díky vysoké kvalitě, široké nabídce barev a vzorů i jeho odolnosti vůči UV záření, chlóru, soli a tření, jsou velice oblíbené a cenově dostupné. Speciální konstrukce pletení způsobuje, že je úplet extrémně lehký a jemný, což zajišťuje výjimečný komfort a rychlé schnutí.

Plavky Aquila z kolekce pro rok 2010.

16. 7. 2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.