Kulturní tip na léto: Pyrogames ve Velké Chuchli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kulturní tip na léto: Pyrogames ve Velké Chuchli

I tohle diváci na Pyrogames uvidí.
I tohle diváci na Pyrogames uvidí.

PRAHA – Gigantické obrazy až 500 metrů nad hlavami žasnoucích diváků! Přesně tohle v létě čeká návštěvníky první evropské ohňostrojové a laserové show u nás.

PRAHA – Gigantické obrazy až 500 metrů nad hlavami žasnoucích diváků! Přesně tohle v létě čeká návštěvníky první evropské ohňostrojové a laserové show u nás.

Na dostihové závodiště Velká Chuchle v Praze se totiž 28. srpna přiřítí Pyrogames – ona show s ohňostroji a lasery. Pořadatelé slibují skutečnou podívanou pro celou rodinu. Za doprovodu hudby se mohou diváci kochat hrou barevných světel, zářících efektů a zázračnými uměleckými díly, která ozdobí hvězdnou oblohu.

Pyrogames je setkání oceněných německých »pyro-týmů« v napínavém souboji plném dynamiky, nasazení a vášně. Umělci bojují o vytoužený titul vítěze a při svých uměleckých vystoupeních rozbuší srdce každého. „Ukážou hostům jedinečné představení plné světelných blesků, hořících plamenů a ohnivých kruhů, které tento večer řadí k nezapomenutelným zážitkům pro velké i malé,“ vzkazuje zástupce společnosti JVS Group, jejíž zásluhou show Pyrogames se v Praze uskuteční.

Vrcholem večera bude laserová a ohňostrojová show berlínského laser a také »pyro-umělce« Jürgena Matkowitze, který stojí za jedinečnou laserovou show k otevření berlínského Olympijského stadionu pro 85 000 diváků. K jeho největším osobním úspěchům patří také závěrečná show Berlínského Fanmeile na MS 2006 ve fotbale pro 800 000 diváků.

A teď malé shrnutí:
Co: Pyrogames – první evropská ohňostrojová a laserová show
Kdy: 28. 8. 2009
Kde: dostihové závodiště Velká Chuchle v Praze
Vstupenky: dospělí 290 Kč – 690 Kč, děti do 12 let 150 Kč, VIP 890 Kč, rodinné vstupné 2+2 690 Kč, k sehnání v sítích Ticketpro.

Autor: (onl)
Foto ara


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.