Pánové, co nosíte doma? Podívejte se, co to o vás říká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pánové, co nosíte doma? Podívejte se, co to o vás říká!

Taťka
Taťka (ara, Profimedia.cz)

PRAHA – Všichni to známe. Jakmile za sebou po vyčerpávajícím pracovním dni zabouchneme dveře bytu, může nám být svět ukradený. Zatímco ženy se po příchodu domů většinou převlékají do domácího oblečení, muži často padnou před televizi tak, jak přišli. Maximálně z nohou stáhnou ponožky... Deník Aha! se na domácí oblečení chlapů podíval blíže.

Všichni to známe. Jakmile za sebou po vyčerpávajícím pracovním dni zabouchneme dveře bytu, může nám být svět ukradený. Zatímco ženy se po příchodu domů většinou převlékají do domácího oblečení, muži často padnou před televizi tak, jak přišli. Maximálně z nohou stáhnou ponožky... Deník Aha! se na domácí oblečení chlapů podíval blíže.

Taťka

Tak tahle kategorie prý zaručeně odradí každou ženu. Muže, na kterého opravdu není radost pohledět, charakterizují deset let staré vytahané tepláky, proděravělé triko, kostkované papuče, které dostal k narozeninám od tchyně, ovladač v ruce a lahváč poblíž. Ti úplně největší zoufalci pak podle většiny žen po bytě chodí jen v sepraných spodkách a vystavují okolí na odiv pivní břich. Do této kategorie patří všichni ti, kteří zapomněli, že jsou muži!

Džíňák

Kliknutím zvětšeteJedná se asi o nejširší skupinu. Do práce nejraději vyrážejí v pohodlných džínách, tričku či sportovní košili. Na nohou obvykle nosí tenisky. Nakupují podle aktuální výše konta, potrpí si na značkové džíny, ale občas neváhají vyrazit ani ke stánkům pouličních trhovců. Doma převlékání příliš neřeší. Maximálně nové džíny vymění za starší a vytahanější. Po bytě pobíhají jen v ponožkách nebo ve sportovních pantoflích. Do téhle skupiny patří učitelé, IT pracovníci, novináři, úředníci, barmani.

Umělec

Nejpohodovější a nejpestřejší skupinou ze všech jsou umělci. Malíři, muzikanti, a další volnomyšlenkáři se oblékají hlavně originálně. V soukromí nosí volné bavlněné kalhoty a plandavé košile, nechybějí výrazně barevné batikované věci a etno oblečení. Oblečení musí mít nápad a být pohodlné. Na značku si nikdo z nich nepotrpí. Leckdy si po bytě vykračují jen tak v rouše Adamově.

Pan Dokonalý

Opravdovým extrémem jsou muži, kteří kravatu neodloží ani doma. Možná je to tím, že v soukromí kvůli velkému pracovnímu zápřahu tráví jen minimum času. Tmavý manažerský nebo ředitelský oblek obvykle jen vymění za variantu pohodlnějších elegantních kalhot a sundají sako. Někteří se nepřevlékají vůbec, s oblekem jsou doslova srostlí. Do této skupiny patří ředitelé velkých firem i někteří lékaři.

Kravaťák

Patří sem muži elegantní a upravení za všech okolností. Do práce vyrazí jedině ve stylovém saku, kravatě a polobotkách. Po návratu domů se převléknou do pohodlné, ale rozhodně značkové sportovní soupravy. Vše musí ladit. Na nohy kravaťáci obvykle nazují moderní děrované botky crocsy. Do této skupiny patří bankovní úředníci a manažeři.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.