Falešná Britney Spears vydělává miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Falešná Britney Spears vydělává miliony!

Pravá a falešná Britney.
Pravá a falešná Britney.

VELKÁ BRITÁNIE – Je to Britney, nebo nějaký převlečený chlap? Má na chlup stejné kostýmy, účes, make-up, taneční kroky i tetování.

..

 

Lorna Bliss (28) z Cambridge chtěla být herečkou a zpěvačkou, ale neměla talent. A tak showbyznys vzala útokem úplně jinou cestou. Stala se dvojnicí Britney Spears (27)! Do slova a do písmene.

Lorna popovou hvězdu už několik let naprosto dokonale kopíruje. „Cokoli dělá ona, dělám i já. Když Britney shodí pár kil, já začnu držet dietu,“ vysvětluje dvojnice, která si dokonce sama ostříhala vlasy dohola. „Když mě viděla máma bez vlasů, rozbrečela se,“ vzpomíná na serveru Daily Mail.

 

Podnikavá Lorna si imitací Britney Spears vydělá už deset let ročně 45 000 liber, což je v přepočtu 1,5 milionů korun. Aby vypadala jako Britney se vším všudy, jí stálo celkem téměř čtyři miliony. Jenom za úpravu nastavených vlasů platí každý měsíc 15 000 korun.  Takže jí zbude víc než milion ročně. „Je to skvělá práce, cestuju po celém světě,“ raduje se Lorna. Aby ne. kdo by se takhle nechtěl živit?

 

Autor – (ny)

Foto: ara

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.